یازدهمین جلسه شورای اجرایی شهر دوستدار کودک با حضور نماینده شورای اسلامی شهر، معاونین شهردار تبریز، نمایندگان استانداری، آموزش و پرورش، بهزیستی، روابط عمومی شهرداری تبریز و سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه کودکان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تبریز، محمد عزتی در این جلسه با اشاره به راه اندازی اداره شهر دوستدار کودک در معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تبریز گفت: اداره شهر دوستدار کودک با هدف پیگیری سیستمی امورات مرتبط در این حوزه از سال 1400 به صورت رسمی و با مجوز وزارت کشور در چارت سازمانی این معاونت راه اندازی شد.
وی افزود: مطابق بررسی و ارزیابی های کمیته ملی شهر دوستدار کودک کشور تبریز از سال 1399 جزو شهرهای پایلوت کشور در این زمینه انتخاب شده است و به تبع آن بحث اعتبارات شهر دوستدار کودک نیز وارد بودجه سالانه شهرداری تبریز شده است.
او ادامه داد: تاکنون دو پارک با محوریت دوستدار کودک در سطح شهر احداث شده و چندین پارک نیز اکنون در مرحله احداث و راه اندازی است. همچنین طبق هماهنگی و همکاری های صورت گرفته با معاونت های فنی و عمرانی، خدمات شهری، شهرداری های مناطق و سازمان سیما، منظر وفضای سبز شهری اقدامات شایسته ای در زمینه مناسب سازی و بهسازی مبلمان و تجهیزات کلی پارک ها برای کودکان در دست اقدام می باشد.
عزتی خاطر نشان کرد: خوشبختانه ساختارسازی لازم در مدیریت شهری برای تحقق اهداف شهر دوستدار کودک انجام گرفته و بایستی در ادامه برنامه ریزی ای لازم با هماهنگی کلیه ارگان های دخیل از جمله: استانداری، آموزش و پرورش، بهزیستی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سمن ها و.... صورت گیرد.
حجت السلام سید کاظم زعفرانچی لر نماینده شورای اسلامی شهر تبریز در شورای اجرایی شهر دوستدار کودک نیز در این رابطه افزود: با وجود کلیه اقدامات صورت گرفته در این حوزه، مسیر طولانی برای پیشبرد تحقق اهداف شهر دوستدار کودک پیش رو داریم و در این راه بایستی ضمن پرهیز از موازی کاری ها، با هم افزایی های بین سازمانی و بخش های مختلف شهرداری تبریز شاهد اقدامات مفید و ملموس برای شهروندان و به ویژه کودکان باشیم.
او افزود: شورای اسلامی شهر تبریز نیز آمادگی خود را در جهت تصویب لایحه های حمایتی مورد نیاز برای تحقق شهر دوستدار کودک اعلام می دارد.
در ادامه این نشست، بهاره مشروطی رئیس اداره شهر دوستدار کودک ضمن ارائه گزارش عملکرد این اداره، به ارائه پیشنهادات و معرفی بسترهای لازم در جهت تحقق شهر دوستدار کودک پرداخت.
همچنین نمایندگان سایر ارگان های حاضر در این جلسه ضمن ارائه پیشنهادات و انتقادات تخصصی مرتبط با حوزه دستگاه های مدیریتی حود، به گفتگوی کارشناسی پرداخته و قول مساعدت های لازم برای همکاری های فیمابین با شهرداری تبریز را دادند.
در پایان، اعضای حاضر در این جلسه موافقت خود را با برگزاری منظم جلسات در یک تاریخ معین و بطور مستمر اعلام کردند.